sunnuntai 5. joulukuuta 2010

PATin kokeilua!

.. tai ainakin sen tapaista. Ostin tänään faunattaresta tämän näköisen pussin, joka oli täynnä puristettua heinää ja kukkia. Lioattamalla se muuttu heinäsilpuksi.

Vaikuttaa vähän samanlaiselta kuin PAT, vaikka nimi on eri. Onko nämä soveliaita maakilpikonnille?

Tämmöinen kökkö syntyi kun kastelin vedessä yhden tuollaisen nappulan:

Koska Eetu oli jo nukkumassa kun tulin, päätin kokeilla tätä huomenna. Sekaan kuivatettuja mansikan lehtiä, kanervaa ja pari pinaatin lehteä. Aamulla sitten sekaan pari tuoretta Lollo rosson lehteä ja sekoitus. Pitäisi konnalle maistua kun on niin pehmeääkin, Eetu nimittäin SYLKEE pupunheinät pois suustaan jos sellaisia vahingossa sinne eksyy.

Eläinkaupasta tarttui mukaan myös uusi seepiansuomu. Huomenna kirjoittelen sitten tänne, miten maistui ateria:)Pitäisi myös pistää terraarion uusista kasveista kuvia kunhan kerkeäisi.

3 kommenttia:

  1. Sen mitä sain selvää tuosta pussissa olevasta tekstistä, niin ihan sopivalta ruualta vaikutaa. MUTTA noissa on kohtalaisesti proteiinia, joten pupunheinä on parempi vaihtoehto - tätä sitten lisäksi.

    Toivottavasti maistuu Eetulle, meidän lapset popsisivat ainakin ihan innoissaan =)

    VastaaPoista
  2. Jokos muuten kokeilit niitä kaktuksen kukkia?

    VastaaPoista
  3. Paputtaja: Hauska tietää, pistelenkin noita vain sen yhden päivässä noin 4-5 kertaa viikossa. Kaktuksen kukkia pistin ja ne maistuivatkin. Huomenna taas luvassa yhden kukan verran herkkua:)

    VastaaPoista